Quad zoutstrooier

header_atv_base_line

Strooiers voor ATV: Baseline 125

quads-path-pro-back

De zoektocht naar een zoutstrooier die gemonteerd kan worden aan de achterzijde van een ATV voertuig, volledig functioneel is, maar bovendien economisch in aanschaf en gebruik is, eindigt bij Meyer Products®: de Base Line 125.

De lage bouw van de BL-125 staat toe dat zout, calciumchloride, kunstmest en zaaizaad tot vlak boven de grond kunnen worden verstrooid. Dit resulteert in een betere beheersing van de materiaalafgifte. Koppel de BL-125 strooier met een PathPro™ sneeuwschuiver op uw ATV en beschik zo over het perfecte winterwerkpaard!

Stel het strooipatroon nauwkeurig in naar behoefte

Het instelbare strooischerm richt het zout direct op het te behandelen strooigebied. Afhankelijk van de gewenste strooidichtheid wordt het scherm omhoog-, of omlaag bijgesteld. Op parkeerplaatsen is een breed strooipatroon nodig en moet het scherm omhoog worden geplaatst, terwijl voor voetgangersgebied en stoepen een smaller strooipatroon gewenst is….:

BL125-Performance3c
BL125-Performance4c

Extra sterke motor

Baseline125-Performance-motor

Het hart van de BL-125 strooier wordt gevormd door een hoogwaardige elektromotor die de meest winterse weersomstandigheden kan weerstaan. Een rubberafdichting beschermt de motor en het aandrijfsysteem tegen de elementen waarmee een bedrijfszekere werking is gewaarborgd.

Een kunststof deksel houdt neerslag en vocht buiten en bevordert klontervrij strooien. Het frame van de standaard BL-125 is voorzien van een corrosiebestendige-, glanzendzwarte poedercoating voor een jarenlang bedrijfszeker gebruik.
 

Gemakkelijk te installeren, gemakkelijk in gebruik

Met een gewicht van nog geen 14 kg arriveert de Baseline 125 ATV strooier voorgemonteerd in een doos, waarna installatie snel en simpel is. Met de universele koppeling wordt de BL-125 strooier snel en gemakkelijk aan de achterzijde van uw ATV bevestigd.  Twee stiften worden in de montageplaat geschoven en geborgd met een pin.  Het instellen van de BL-125 geschiedt gerieflijk van de bestuurdersplaats via een aan/uit schakelaar met strooisturing.

Het werken met de BL-125 zou niet eenvoudiger kunnen!  En het loskoppelen van de strooier is al even gemakkelijk.

 

 

quad-zoutstrooier-demo quad-zoutstrooier-demo-2 quad-zoutstrooier-demo-3

 

Voor de Quad’s en ATV’s hebben wij speciale sneeuwschuivers klik hier voor meer informatie.


TYPE:
Gemonteerd op rack/bagagedrager

VOERTUIG:
ATV, UTV of Quad

CAPACITEIT:
56 kg

BEREIK:
90cm – 300cm

STROOIMATERIAAL:
Zout, calciumchloride, kunstmest en zaaizaden

Constructie:
Polyurethaan voorraadvat; gepoedercoat stalen frame

MOTOR:
12V-50W

.