Trekhaak Zoutstrooiers

header_mate

Meyer Mate™ is goed gezelschap

MateSwingout

De Meyer Mate™ tovert uw pick-up truck om in een krachtcentrale voor sneeuwbestrijding: een Meyer sneeuwschuiver vóór en een supersterke strooier achter!

Sneeuwschuivers en de Meyer Mate™ hèbben gewoon iets met elkaar.

De Mate heeft een capaciteit van meer dan 400 kg en kan zonder gereedschap gemakkelijk aan het voertuig worden bevestigd. De Mate wordt compleet geassembleerd geleverd voor montage op de achterklep/deur en bumper van een pick-up….zonder boren en zonder schroeven. De Mate heeft verschillende montage opties, waaronder één die voorziet in het wegdraaien van de gehele unit zodat de laadvloer van de pick-up bereikbaar is.

Direct aangedreven Motor

Mate_Spinner_Motor

De Mate wordt direct aangedreven door een 12V-1/8 pk elektromotor. Dus geen ruimteverslindende-, energievretende-, haakse tandwielkast!  De strooischijf wordt direct door de motor-as aangedreven met een hoge energie-efficiëntie tot gevolg. De Mate wordt standaard geleverd met een vibrator om het zout optimaal te laten vloeien.

 

 

Grote capaciteit …. grote prestaties

mate-screen

Als een groot parkeerterrein met veel looppaden sneeuwvrij moet worden gemaakt dan is er behoefte aan een achteropzetstrooier waar wat in kan! De Mate kan maar liefst ruim 400 kg zand, zout of een mix daarvan bevatten en behoort daarmee tot de grootste in zijn soort. Als optie kan een zeefscherm op het voorraadvat worden aangebracht dat te grote brokken zout en zand buiten houdt tijdens het laden. Standaard straps voor de deksel op het voorraadvat zorgen voor een goede afsluiting waardoor vocht buiten blijft.

 

 

Het hele jaar door…

Hotshot-Allseason-performance_02

Door het aanpassen van de strooischijf kan de Mate geschikt worden gemaakt voor het strooien van verschillende materialen.


TYPE:
Achteropzet (Tailgate)

VOERTUIG:
Pick-up’s, bussen, vans, tractoren

CAPACITEIT:
408 kg

STROOIMATERIALEN:
Zout, 50/50 zout-zand, en zand

CONSTRUCTIE:
Polyethyleen