Super-V sneeuwploeg

super-v-ford

Super-V™ Sneeuwploeg

afstandbediening-super-v De Super V kan heel divers gebruikt worden met 1 klik op de knop!
De Meyer Super V is de tweede generatie V-sneeuwploegen en is ontworpen met een agressief ontworpen (70 graden hoek) schuifblad. Het blad is verstevigd aan de achterzijde met extra ribben en kent een ongekende werking. Door het ontwerp gooit de Super V het sneeuw extra ver.
De Super V is verkrijgbaar in 7.6′ (229cm breed), 8.5′ (259cm breed), 9.5′ (290cm breed) en 10.5′ (320cm breed). Bekijk de video.

 

De V-vorm

3-v-superv De Super V kan heel divers ingezet worden; recht, V-vorm, omgekeerde V-vorm. Met de afstandbediening van Meyer kan je met 1 druk op de knop de gewenste positie instellen.
De dubbelwerkende cilinders zorgen ervoor dat de beide bladen afzonderlijk bedienbaar zijn.De Super V is de lichtste V sneeuwploeg op de markt verkrijgbaar (vanaf 250KG) en kan gebruikt worden op de grotere pickups en vrachtwagens.

 

Kantelbare slijtstrook

Het onderste deel van de Super-V sneeuwschuif kantelt automatisch als een object geraakt wordt.
Het kantelen van de strook is noodzakelijk om verdere schade bij een aanrijding te voorkomen aan voertuig en sneeuwschuif.

 

 

Afwerkingsuper-v-sneeuwschuif

De eisen waaraan sneeuwschuivers moeten voldoen worden steeds hoger. Een sneeuwschuiver mag bijvoorbeeld de weg niet beschadigen en in woongebieden niet teveel geluid maken. Meyer sneeuwschuivers dragen hieraan bij met een interessante keuze in rubber- en kunststof schraapstrippen met lagere dB-waarden en wegdeksparende eigenschappen.

 

 

Bevestigingtweepuntsverbinding
De Super-V sneeuwploeg wordt bevestigd met een voertuigadapter. Deze voertuigadapters zijn leverbaar voor vele auto’s. De verbinding tussen de Super-V en de voertuigadapter is dmv een tweepunts verbinding.