LotPro

header_professional_lot_pro

Voor de professionele sneeuwruimer die vindt dat de weg eruit moet zien alsof het zomer is…

LotPro-profile

De LotPro™ heeft het meest agressief gekromde- en hoogste schuifblad dat verkrijgbaar is. De LotPro™ is ontwikkeld voor aannemers en hoveniers die willen weten dat zij goed werk leveren.

Het schuifblad is meer dan 80 cm hoog en staat onder een hoek van 75 graden, waarmee de weg sneller sneeuwvrij wordt gemaakt. Daarnaast kan de LotPro™ ook zeer goed achteruitrijdend sneeuwruimen.

De stalen LotPro™ sneeuwschuiver is behandeld met DURA-SLICK™ poedercoating met Teflon® waardoor sneeuw er veel gemakkelijker afglijdt.

De LotPro™ sneeuwruimer is leverbaar in staal en in kunststof.

Ondersteuning

Lot-Pro-Pressure-Zone

Achter het schuifblad bevindt zich een robuust frame dat is gemaakt van staal en zodanig is ontworpen dat het de drukpunten op het schuifblad goed ondersteunt.
Het frame is versterkt op die punten waar de krachten het grootst zijn waardoor de torsie in het blad sterk vermindert.

 

Easy

LotPro-truck-pullingup

Het modulaire systeem om de sneeuwruimer te koppelen aan het voertuig heet EZ-Mount Plus™ en het kreeg die naam niet voor niets!
Het EZ-Mount Plus™ systeem biedt de mogelijkheid de sneeuwschuiver binnen één minuut aan het voertuig koppelen. Eenmaal weer ontkoppeld kunt u gewoon met uw voertuig rijden zonder dat de adapter u daarin beperkt. Download hier de lijst met voertuigadapters voor deze tweepunts bevestiging (grotere sneeuwschuiven).

Verlichting

lotpro-NiteSaberII

Als u weinig kunt zien, is het lastig sneeuwruimen. Om hierin verlichting te brengen levert Meyer, speciaal voor de LotPro™, dubbele halogeen Nite Saber® lampen.
Voor een nog beter resultaat kunt u de basisset upgraden naar de Nite Saber®II verlichting, die volledig kan worden aangepast op de sneeuwschuiver en minder gevoelig is voor trillingen. Het vervangen van een lampje is bij de Nite Saber®II een koud kunstje


TYPE:
Volledig kantelbaar

BREEDTE:
2,29 – 3,05m

HOOGTE:
80cm

AUTOTYPE:
Grotere Pick-ups

CONSTRUCTIE:
Staal 2,29 – 3,05m

RVS 2,44 en 2,74m

Kunstof 2,29 – 3,05m