Persbericht: Meyer Crossfire november 2012

Hij komt….. hij komt…..

Vanaf 5 december is de CROSSFIRE™, de nieuwste zoutstrooier voor pick-up’s, leverbaar in Nederland. Een state-of-the-art product van MeyerProducts, één van de grootste fabrikanten van gladheidbestrijdingsapparatuur van de Verenigde Staten.

De CROSSFIRE™ is geheel vervaardigd van polyester waardoor hij licht in gewicht-, gemakkelijk in gebruik- en gemakkelijk in onderhoud is. De CROSSFIRE™ is voorzien van een worm-as over de volle lengte die zorgt voor het transport van het strooimiddel naar de strooischijf. De snelheid van de apart aangedreven strooischijf wordt vanuit de cabine geregeld. Door de gescheiden bediening van de twee 12V motoren voor de worm-as en de strooischijf kan het strooimiddel zeer effectief en efficiënt worden afgegeven.

De CROSSFIRE™ is dubbelwandig waardoor er ruimte is voor de opslag van water waarmee “nat-strooien” mogelijk wordt. Het water bevochtigt het strooizout dat minder “wild” wegstuitert als het op de weg terecht komt. De nat-strooi functie is standaard op het6 DLX model. Het standaard model kan overigens ook naderhand worden uitgebreid met deze functie.

De CROSSFIRE™ is onderhoudsarm te noemen door toepassing van wrijvingsarme polyesterlagers. De strooischijfunit kan als geheel, zonder gereedschap, worden verwijderd voor schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden.

De CROSSFIRE™ zoutstrooiers bestemd voor levering in 2012 zijn zeer geschikt voor plaatsing op pick-up’s met enkele cabine en een laadbak vanaf 180 cm. Vanaf volgend jaar zijn ook grotere- en kleinere modellen leverbaar. De CROSSFIRE™ wordt op de laadbak vastgezet met sjorbanden; méér dan het vervolgens aansluiten van de stroomvoorziening is niet nodig. De zoutstooier kan gemakkelijk met een vorkheftruck worden verplaatst en kan, om opslagruimte te sparen, op de achterzijde worden weggezet.

Meer informatie over de CROSSFIRE™ vindt u binnenkort op www.memowintermachines.nl
MeyerProducts worden gedistribueerd door Memo Handelsonderneming, telefoon 010-5190201

Vanaf 5 december is de CROSSFIRE™, de nieuwste zoutstrooier voor pick-up’s, leverbaar in Nederland.

Comments are closed.