Persbericht: Memo Handelsonderneming over importeurschap Memo Wintermachines

Meyer®products in Nederland.

Meyer is in 1926 begonnen met het maken van sneeuwschuivers op een boerderij in Newburg, New York en groeide uit tot een vooraanstaande Amerikaanse producent van sneeuwschuivers en zoutstrooiers. De producten van Meyer® products zijn geschikt voor professioneel gebruik en hebben een hoogwaardige afwerking.

Memo Handelsonderneming is fabrikant en groothandel in camperaccessoires, gespecialiseerd in scooterdragers, trekhaken en luifels.
Via een Engelse relatie is Memo in contact gekomen met Meyer in de USA.
In het voorjaar van 2011 zijn twee medewerkers van Memo naar de fabrieken in Illinois en Ohio afgereisd om kennis te vergaren over het productgamma sneeuwruimen en zoutstrooien.
Vervolgens is er overeenstemming bereikt over de distributie van de producten in Nederland en een deel van België.

Meyer®products zijn geschikt voor gebruik op terreinwagens, pick-up voertuigen, 4X4 auto’s, quad’s, trekkers en elektrisch aangedreven voertuigen. Voor de meeste voertuigen zijn er standaard adapters verkrijgbaar voor de montage van een sneeuwschuiver of zoutstrooier.
Memo kan ook zorgen voor de montage van deze producten. Tevens levert Meyer Duw-en-Loop zoutstrooiers.

Bedrijven die reeds sneeuwschuivers en/of zoutstrooiers leveren en monteren, kunnen ook bij Memo terecht voor complete producten, onderdelen en/of advies.

Meer informatie kunt u vinden op www.memowintermachines.nl, wij zijn ook via Twitter te volgen @meyer_products .
Memo Handelsonderneming, Lorentzstraat 15, 2665 JG Bleiswijk, telefoon 085-8768855

Comments are closed.