Betrouwbaarheid van Meyer

Betrouwbaarheid van Meyer.

Meyer-sinds-1926

In 1926 begon Meyer Products met het produceren van sneeuwschuivers op een boerderij in Newburg in de USA. Sinds die tijd is Meyer toonaangevend de innovator en leider in het produceren van betrouwbare gladheidsbestrijdingsproducten. Meyer Products bestaat meer dan 80 jaar, in al deze jaren draait het bij Meyer om de gebruiker, deze moet tevreden zijn.

Sinds de jaren ’70 worden er al Meyer sneeuwschuiven in Nederland gebruikt, veel van deze sneeuwschuiven zijn nog steeds in gebruik en de meeste onderdelen zijn ook leverbaar.

Sinds 2011 is Memo de exclusieve verdeler van de Meyer sneeuwschuivers en zoutrooiers, sinsdien zijn er veel producten aangepast aan onze Europeese normen. Voorbeelden van nieuwe producten voor Europa zijn: De Crossfire zoutstrooier, De PathPro2 sneeuwschuiver.

Als een sneeuwschuiver of zoutstrooier uitvalt tijdens gebruik zorgt dit voor enorme problemen. Uitval is geen optie vindt Meyer. Daarom gebruikt Meyer het ROC programma om kwaliteit te garanderen. ROC = Reliable Over-time Construction. ROC is het resultaat van de product en productie verbeteringen door stringente kwaliteitscontroles.

De sterke punten:

 1. Slot & Tab Constructie* een zeer sterke en nauwkeurige manier om staal met staal te verbinden.
 2. Robot gestuurde lassers, die nooit moe worden of fouten maken.
 3. Driedubbelle pakkingen om ervoor te zorgen dat vocht geen grip krijgt.
 4. Heavy-Duty kantel veren met een efficient design.
 5. Afgedichte draden en verbindingen om corrosie van de electrische en mechanische delene tegen te gaan.
 6. DURA-SLICK™ verf systeem icm Teflon® om het sneeuw razend snel van de bladen af te krijgen. (niet bij de kusntof bladen)
 7. Heavy-Duty constructies, dikkere wanddikte voor toegevoegde sterkte.
 8. Gepatenteerd 1 stekker systeem voor het aansluiten van de electrische componenten. Hierdoor minder kans op foutenmeldingen.
 9. Gemakkelijk te bereiken smeerpunten.
 10. Enkele stang voor verwijderen van schuiver.
 11. Speciaal ontworpen kunstof bescherming voor de hydraulische pomp, ter bescherming tegen zout en vocht.

*Niet bij alle Meyer sneeuwschuivers.

meyer_drive_pro_contractor_reliability_01